Ha valami újjal és szokatlannal, de tradicionálissal és finommal szeretné elkápráztatni a vendégeit, válassza a Császármorzsa cateringet.

A császármorzsa méltatlanul elhanyagolt édesség, amit a legenda szerint Ferencz Józsefnek köszönhetünk. Neki sikerült megnyerni vele Sissi szívét, úgy gondoljuk, erre méltán lehet építkezni. Ezen osztrák verzió mellett készítjük a grízes változatot is, mindenki döntse el maga, melyik ízlik jobban. Vigyázat, nem könnyű a választás!

 

 

A morzsákat szálló porcukorral és igazi, kézműves lekvárokkal kínáljuk, mazsolával és nélküle. Természetesen gondolunk az ételérzékeny vendégekre is és glutén, tej- és cukormentes változat is rendelhető.

Quicheinkkel és lepényeinkkel kiegészítve reggeli és kávészünet bekészítésre is alkalmas, welcome-üdvözlő falatoknak is egyedülálló. Ajánljuk állófogadásra, céges- és családi rendezvényekre, szülinapi zsúrokra. Italkínálatunkkal kiegészítve és egyéni igényeket is figyelembe véve felejthetetlen élményt nyújt a Császármorzsa catering. Kérésre személyzetet is biztosítunk. 

 

RENDEZVÉNYEK, SMARNI-PÁRBAJ

Sok pozitív visszajelzést kapunk az ételeinkre, amikért nagyon hálásak vagyunk és büszkék is vagyunk rá. Szeretnénk minél szélesebb körben visszahozni a hétköznapokba a császármorzsát, ezért is nyitottunk a rendezvények felé. Már a nyitásunk első évétől csináljuk morzsa-párbajunkat, mellyel bármilyen rendezvényre, csapatépítő tréningre, céges partyra ki tudunk települni. Természetesen mindenki megkóstolhatja a grízes és az osztrák változatot. Kollégánk a vegyes adagot monarchia névre keresztelte el. 🙂 Ha alkalmas rá a helyszín, akkor szívesen vágunk látvány-sütésbe, de vendégeinkkel közösen is szívesen elkészítjük a smarnit. Közben megosztunk vicces, hasznos és meghökkentő információt a császármorzsával kapcsolatban, utána pedig jöhet az igazság pillanata: mindenki leteheti voksát a kedvence mellett. A rendezvényt egy morzsa-kvízzel zárhatjuk.

KITELEPÜLÉS

Alkalmanként rendezvényekre is kitelepülünk és vállaljuk csapatépítő tréningek, esküvők és tulajdonképpen bármilyen más esemény színesebbé tételét!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje egyedi ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével vagy keresse kollégáinkat a következő elérhetőségek bármelyikén:

Telefon: +36 70 333 2939

Email: hello@csaszar-morzsa.hu